Business Coaching 6

Business Coaching 6

Cine esti cu adevarat ca manager si lider si cum este cu adevarat compania ta?

Primul tau pachet de business coaching prin care iti clarifici obiectivele, deciziile si iti definesti propriul ADN de business, al tau si al companiei tale

Trusted By:

Business Coaching

pachet 6 sesiuni

Coaching-ul este despre obiective, focus si actiune. De aceea, programele de business coaching sau de strategy coaching au, de obicei, un obiectiv bine definit.

Dar dacă nu ai obiectivul clar? Daca doar simti ca ceva trebuie schimbat dar nu stii ce? Ce faci atunci cand, de fapt, nu ti-ai cristalizat deja un obiectiv de business?

Pachetul de 6 sesiuni (de o ora si jumatate fiecare) de business are acest rol: sa te insoteasca pe drumul tau catre clarificarea obiectivelor si deciziilor tale de business. Abia apoi, dupa aceste sesiuni, vei avea 100% focusul si motivatia de a-ti indeplini obiectivele de business.

Programul de business coaching consta in 6 sesiuni de business coaching de lucru (saptamanal) in care trecem prin elementele cheie ale business-ului si ale tale personale, ca lider / manager al business-ului.

Între sesiuni, vom avea de lucru pe documente de business (model de business, diagnoza de business) si iti voi transmite pe email task-uri pentru a-ti mentine focus-ul si eficienta ta.

Toate acestea se regasesc in cele 22 materiale online de suport care te vor ajuta sa dobandesti o viziune clara si completa asupra afacerii tale.

La final, vei realiza si o diagnoza de business a afacerii tale care constitui punctul de plecare pentru orice dezvoltare viitoare.

În afara sesiunilor de coaching comunicam prin mesaje dar si la telefon ori de cate ori simti ca ai nevoie de clarificari sau simti ca te-ai blocat in efortul tau.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.