Business Coaching (1+1)

In coaching este vorba de de motivatie, de actiune dar si de ”chimie”. Coaching-ul este un proces in care, pentru a ajunge la rezultate concrete, trebuie sa plece de la increderea intre parteneri. Or, acest lucru tine de ”chimia” dintre noi.

Daca nu stii sigur ce iti doresti inca sau daca nu vrei sa te angajezi la un program de coaching cu obiective concrete sau daca, pur si simplu, vrei sa intelegi ce este coaching-ul facand coaching si nu citind despre coaching, poate ca cea mai buna varianta este sa iti iei un pachet de 1, 2 sau 3 sesiuni de business coaching pentru a vedea cum este si apoi sa poti decide in cunostinta de cauza.

Prima sesiune platita iti aduce inca o sesiune gratuita!

Sesiune 1 Business Coaching (gratuita) (1 ora)

Prima sesiune de coaching este dedicata definirii si constientizarii situatiei actuale de business (as-is) si, de asemenea, stabilirii obiectivului cu care demaram proiectul de coaching.

Sesiune 2 Business Coaching (1 ora)

A doua sesiune de coaching este dedicat explorarii, clarficarii si constientizarii obiectivului de business dorit de client. Este o sesiune exploratorie si, practic, un exercitiu de business coaching 100%. Evident, aceasta unica sesiune nu va fi suficienta pentru a aduce un impact concret in business insa, din experienta, am constatat ca este suficient pentru client pentru a decide daca va continua programul de coaching sau se va opri aici.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.