Business Coaching

Definitii ale coaching-ului poti gasi mai multe și mai complete și corecte decât cea pe care aș putea eu să spun aici. Ce este coaching-ul..? Care este diferența între life coaching și business coaching sau team coaching..? Care sunt principiile coaching-ului..?La toate aceste întrebări poți găsi răspunsuri în cărți sau pe internet.

Dar ce nu spun suficient de mult aceste definiții este că a face coaching este în primul rând o experiență personală intensă care te transformă.

Este mai ușor să experimentezi pur și simplu această experiență decât să o explicăm. Cel mai simplu mod de a-ți explica ce este coaching-ul este de a te invita să participi la sesiunile gratuite de coaching.


Programează aici o sesiune gratuită de business strategy coaching!


Pachete de coaching

In coaching totul este despre obiective si despre rezultate. Adesea insa exact aceste obiective ne sunt neclare. 

Adesea avem nevoie de sesiuni de coaching pentru clarificarea si definirea elementelor cheie de business (viziune de business, model de business, obiective etc). 

Rolul acestor programe de coaching de 6 sesiuni este de a defini elementele cheie de succes pentru business-ul tau (model de business, viziune, obiective etc) pentru ca abia apoi, cu toate lucrurile clarificate, să poți lansa programe solide de strategie de business sau de business coaching.

Pachete de coaching disponibile:

  1. Business Coaching (6 sesiuni) (6 sesiuni individuale de executive coaching de ora)
  2. Strategy Coaching (6 sessions) (6 sesiuni individuale de coaching focusate exclusiv pe clarificare si definire a strategiei de business – corporate strategy, strategie comerciala, strategie de marketing, de vanzari sau de dezvoltare organizationala)
  3. Team Coaching (6 sessions) (6 sesiuni de ora de team coaching pentru echipe de maxim 9 persoane)