Corporate coaching

Coaching-ul a devenit o competență obligatorie pentru orice manager. Învață să obții rezultate consistente și rapide și oferă-le managerilor tăi competențe reale de coaching. Manageri cu superputeri de coachi.

Dezvoltarea unei culturi de coaching în compania ta are beneficii extrem de mari, imposibil de cuantificat. Însă poți cuantifica în schimb resursele necesare și pașii de care ai nevoie pentru a putea dezvolta o astfel de cultură.

Creșterea competențelor de coaching ale managementului companiei tale este unul dintre primii pași (nu primul!) pe care trebuie să îl faci. Însă acest lucru nu înseamnă un training de 2 ore pentru o sală cu 10 persoane. Ci mai mult. Dacă ești pregătit de mai mult, compania ta se va dezvolta mai mult.

Coach intern

Un coach angajat la tine în companie ar putea aduce dezvoltare personală și profesională exponențial, pentru toți angajații tăi. Putem forma coach-ul intern potrivit pentru compania ta.

Coaching pentru manageri

Diferența de productivitate între echipa unui manager bun și a unuia bun cu competențe de coach este extrem de mare. Adică, mai pe scurt, un plus de 30% minim. Formarea managerilor cu competențe minimale de coaching îți va aduce performanțe înzecite în companie.

Instrumente de coaching

Construim instrumente de evaluare, de monitorizare și de raportare a performanțelor în dezvoltarea angajaților tăi. Și le adaptăm specificului culturii, valorii și modelului de business al companiei tale astfel încât să le poți aplica eficient și rapid.