Prima pagină » Coaching » Strategy Coaching » Executive Strategy Coaching

Executive Strategy Coaching

In sesiunile de Executive Strategy Coaching lucrez cu managerii si cu decidentii companiilor pe teme de creare, inovare, planificare si implementare de strategii de business.

Un Business Strategy Coach este diferit de un consultant de strategie de business. Consultantul de business analizeaza date si ofera solutii pentru problemele indicate de client.

Business strategy coach este un partener de gandire strategica pentru client iar sesiunile de strategy coaching sunt exercitii de focus strategic pe obiectivele, planurile, valoarea reala si riscurile unei strategii de business.

În sesiunile de Business Strategy Coaching folosim instrumentele de analiza strategica clasice utilizate de un consultant insa ne intereseaza mai ales inovarea, gasirea de noi perspective si de solutii strategice.

Ce face un consultant de business sau un mentor? Ițti oferă solutii de business.

Ce face un business strategy coach? Iti antreneaza gandirea strategica de business.


Ce beneficii ai dacă vei lucra cu un business strategy coach?

 • dezvoltare gandire strategica de business
 • training de strategie de business inclus (concepte si instrumente de analiza si management strategic de baza intr-un curs online inclus in pachetul de coaching)
 • aplicarea instrumentelor standard de analiza strategica
 • clarificare obiective strategice actuale sau viitoare 
 • definire, clarificare si inovare model de business
 • definire si clarificarea value proposition a companiei
 • analiza si clarificarea pozitionarii în piata a companiei 
 • analiza si clarificare strategie de portofoliu
 • clarificare si definire (formulare) procese de strategie de business (integrate, comerciale, marketing, organizationale etc)
 • suport in implementarea strategiilor de business
 • suport in lucrul cu echipa de planificare si implementare a strategiei de business

Programează aici o sesiune gratuită de business strategy coaching!


Asadar, procesul de coaching este nu doar un proces de profesionalizare in strategia de business ci si un proces consistent si autentic de dezvoltare personala.

Beneficiul principal este dezvoltarea unei gandiri strategice autentice pentru manageri, claritate, motivare si responsabilizare in deciziile luate in companie.

Cum lucrez în sesiunile de Executive Strategy Coaching?

 • Sesiunile de lucru sunt saptamanale (recomandabil)
 • Fiecare sesiune de lucru are maxim 90 de minute (minim 45 min)
 • In prima sesiune ne stabilim obiective, actiuni si rezultate concrete pe care ni le propunem sa le atingem impreuna (acestea vor deveni focus-ul programului nostru de coaching si se vor modifica doar dacă tu soliciti acest lucru)

Intre sesiunile de lucru, vei lucra pe subiectele agreate in sesiunile de coaching si vei urmari modul in care deciziile tale devin realitate si efectul acestora pentru tine dar si pentru companie (si pentru echipa ta).

In coaching vei intra insa doar atunci cand ne asiguram ca poti utiliza toate instrumentele moderne de business strategy de care ai nevoie. De aceea, inainte de a începe să lucrăm la formularea strategiei tale, vei putea face si un training de bază de strategie de business (12 ore online).

Pachetul minim de coaching este de 6 sesiuni (1 sesiune exploratorie + 6 sesiuni de coaching) si sesiunile de coaching se vor planifica de comun acord pana cand se indeplinesc obiectivele din coaching.

Adesea, cel mai simplu mod de a explica ce inseamna coaching in business este tot de a …face coaching. Daca vrei se vezi ce inseamna coaching, poti programa doar o sesiune de coaching si apoi vei decide daca business coaching este cu adevarat pentru tine.

Ce este strategy coaching