Team Coaching

Prin team coaching  aduc la lumină acele resurse, experiențe, valori și credințe care îl susțin pe fiecare membri al echipei în clarificarea direcției lui de evoluție în business, din toate punctele de vedere.

Îți susținem echipa să treacă la acțiune și să obțină rezultate. Facilitând creșterea înțelegerii și conștientizării rolurilor pe care fiecare membru al echipei îl joacă în fiecare moment, ajungi să construiești încredere, responsabilitate, coeziune și stabilitate între membrii echipei cu care lucrezi.

Folosesc cei peste 15 ani de lucru cu echipe în proiecte de comunicare organizațională, restructurare și execuție de strategie de business la care adaugă acum și competențele de business coaching.

”Cu cât suntem mai mulți, cu atât ne vom înțelege mai greu” ne-a spus un client. Noi credem că, dimpotrivă, cu cât suntem mai mulți cu atât vom avea exponențial mai multe resurse de creativitate și soluții. Singurul lucru de care e nevoie este să ne aliniem obiectivele și motivațiile. Rezultatele devin o doar o simplă consecință.

Dincolo de creșterea performanței echipei, team coaching-ul poate fi de un real folos pentru: 

  • definirea obiectivelor și motivațiilor comune (deblocarea echipei)
  • clarificarea rolurilor echipei (echipe disfuncționale și ineficiente)
  • alinierea sistemelor, procedurilor și instrumentelor de lucru la cultura grupului 
  • lipsă de încredere, relații disfuncționale interpersonale

Coaching pentru echipe de project management

Eficiența și performanța unei echipe care lucrează în sistem de management de proiect clasic (indiferent că e agile, waterfall etc) nu depășește în medie 40%. Însă eficiența unei echipe cu care se lucrează în coaching crește exponențial (peste 200%). De ce? Pentru că oamenii funcționează cu motivații nu cu dead-line-uri.

Rezultate reale pentru echipe virtuale

Suntem în epoca în care proiectele sunt multidepartamentale, multifuncționale și, adesea, multi-firme. În cele mai importante și complicate proiecte, membrii echipei nu ajung niciodată să se cunoască fiecare pe fiecare. Îi unește doar meeting-ul pe skype și platformele colaborative de lucru. Lucrăm cu echipe virtuale pentru a produce rezultate reale.