Răzvan Nicoară
Misiunea mea este de a aduce coaching-ul de business profesionist în strategia de business autentică. Și, mai simplu spus, misiunea mea este de a ajuta antreprenorii să creeze strategie vie cu valoare pentru oameni.

Business Strategy

Dacă nu port pălăria de coach, mă implic în proiecte de strategie de business pentru companii antreprenoriale din România. Bineînțeles, de aproape doi ani, chiar și în proiectele de consultanță de strategie de business aduc cât de mult coaching pot pentru că am văzut cât de important este executive coaching în procesul de definire și de implementare de strategii de business.

Proiectele de strategie de business le derulez aici, la Businesscore Associates, unde, de mai bine de 5 ani am lucrat aproape exclusiv pe proiecte de strategie de business.

Împreună cu asociații Businesscore (parteneri strategici și specialiști în competențe cheie de business) facem proiecte prin care transformăm core-business-ul tău: strategiamodelul de businessprocesele și oamenii cheie din compania ta.

  1. Analiză și diagnoză de business
  2. Definire și inovare model de business
  3. Proiecte de optimizare a proceselor de business
  4. Definire și implementare strategie de business
  5. Training de strategie de business

Pentru mai multe detalii despre strategia de business vizitează pagina de business www.businesscore.ro. Sau, dacă preferi, mă poți contacta aici pentru a vorbi despre tine și despre proiectele tale de strategie de business.

Stabileste o intalnire pentru discutia unui proiect de strategie de business