Răzvan Nicoară
Misiunea mea este de a aduce coaching-ul de business profesionist în strategia de business autentică. Și, mai simplu spus, misiunea mea este de a ajuta antreprenorii să creeze strategie vie cu valoare pentru oameni.
1 cursant

Team Performance Program

 

Dezvoltarea de echipe eficiente si productive este un factor critic de succes pentru un business. Insa acest lucru nu se poate invata din carti ci doar impreuna cu echipa.

Un training online despre team development are acelasi succes ca un training online despre cum sa conduci o masina: aproape zero. Ca sa invat sa dezvolt echipe, trebuie sa invat cu echipa tot asa cum, ca sa invat sa conduc o masina, trebuie sa conduc o masina efectiv.

Acest program de 6 saptamani imbina partea de teorie, experienta practica, executive coaching si team coaching pentru a aduce efectiv echipa la un nou nivel de performanta.

Se adreseaza celor care conduc echipe (incepand de coordonatori de echipe, manageri sau CEO), celor care sunt project manageri sau care coordoneaza oameni pentru a

Manageri fac trainingul online, beneficiaza de sesiuni de lucru live, interactive si beneficiaza de executive coaching (4 sesiuni).

De asemenea, participa la sesiunile de team coaching cu echipa (6 sesiuni).

Instructor

Avatar utilizator Razvan Nicoara

800.00 €

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.