Razvan Nicoara

Despre mine

Ma numesc Razvan Nicoara, am 45 de ani si, impreuna cu antreprenori, manageri și echipele lor construiesc și implementez strategii de business care au rezultate concrete.

Misiunea mea este de a aduce coaching-ul de business profesionist în strategia de business autentică. Și, mai simplu, de a aduce viață în strategia de business, de a construi strategii vii pentru și cu oameni și nu pentru companii și manageri. Misiunea mea este de a ajuta antreprenorii să creeze strategie vie.

Cred că business-urile de succes sunt cele care se bazează pe valori și modele de business autentice , pe inovație și pe insight-uri puternice. Abia apoi vine echipa de oameni care împărtășește aceste valori și viziuni de business. Și abia apoi vine strategia de business. Mai întâi valorile, apoi viziunea, apoi oamenii.

Am peste 15 ani de experienta in livrarea de solutii de consultanta de business pentru companii.

Expertiza mea este in zona de comunicare si marketing strategic (audit de comunicare si strategie de marketing si comunicare), BPM (optimizare procese de business, diagnoza si analiza de business (McKinsey 7S), business model innovation si design si implementare de strategie de business.

De asemenea, am fost implicat si in procese de evaluare de business pentru mergers & acquisitions, repozitionare de piata si, de anul trecut, lucrez destul de mult cu startup-uri.

De aproape doi ani am inceput sa integrez servicii de business coaching si team coaching in proiectele de strategie de business cu rezultate foarte bune.


Aboneaza-te la newsletter-ul meu