Strategie de business

Strategie de business cu impact si rezultate
#strategievie

Strategia de business este, in egala masura, planul si actiunile necesare pentru
a ajunge predictibil din starea de azi, la obiectivul intentionat de maine.

Impreuna cu antreprenori, manageri si echipele lor construiesc si implementez strategii de business care au rezultate concrete. #strategievie In 15 ani de experienta in consultanta organizationala, diagnoza de business si dezvoltare si implementare de strategie de business in peste 150 de companii am invatat ca strategiile care se implementeazaa cu adevărat si care au rezultate concrete se fac doar cu oameni autentici, pasionați de ceea ce fac, care au o viziune clara si o motivatie puternica.
Apoi urmează echipa, apoi inovatia strategica si apoi executia strategiei. Pentru mine strategia de business cu rezultate concreteinseamnă, in ordine, leadership + echipa + inovatie + executie

Audit strategie
de business

Evaluarea si imbunatatirea strategiei de business pe care o ai deja pentru a aduce impact maxim business-ului tau.

Inovare model
de business

Modelul de business nu este despre ce produci, ci este despre cum iti transformi valoarea produsului tau in bani si resurse.

Dezvoltare si executie strategii de business

Daca ai un obiectiv, atunci putem construi o strategie pe care mi-o voi asuma, alaturi de tine, pana cand ne va duce la obiectivul dorit.

Diagnoza de
business

Ca sa incepi sa lucrezi la o strategie de business, trebuie sa stii care este situatia reala, exacta si asumata a business-ului tau azi.

Optimizare procese de business

Business-ul tau are performanta celui mai slab proces de business cheie. Asigura-te ca nu ai verigi slabe in business-ul tau.

Strategie
start-up-uri

Strategia de business pentru dezvoltare de start-up-uri este cea mai dificilă dintre toate. Dar iti si aduce si cele mai multe satisfactii..:)