Răzvan Nicoară
Misiunea mea este de a aduce coaching-ul de business profesionist în strategia de business autentică. Și, mai simplu spus, misiunea mea este de a ajuta antreprenorii să creeze strategie vie cu valoare pentru oameni.

Executive Strategy Coaching

În sesiunile de Executive Strategy Coaching lucrez cu managerii și cu decidenții companiilor pe teme de creare, inovare, planificare și implementare de strategii de business.

Un Business Strategy Coach este diferit de un consultant de strategie de business. Consultantul de business analizează date și oferă soluții pentru problemele indicate de client.

Business strategy coach este un partener de gândire strategică pentru client iar sesiunile de strategy coaching sunt exerciții de focus strategic pe obiectivele, planurile, valoarea reală și riscurile unei strategii de business.

În sesiunile de Business Strategy Coaching folosim instrumentele de analiză strategică clasice utilizate de un consultant însă ne interesează mai ales inovarea, găsirea de noi perspective și de soluții strategice.

Ce face un consultant de business sau un mentor? Îți oferă soluții de business.

Ce face un business strategy coach? Îți antrenează gândirea strategică de business.


Programează o sesiune Executive Coaching StrategyCe beneficii ai dacă vei lucra cu un business strategy coach?

 • dezvoltare gândire strategică de business
 • training de strategie de business inclus (concepte și instrumente de analiză și management strategic de bază într-un curs online gratuit)
 • aplicarea celor mai bune instrumente de analiză strategică
 • clarificare obiective strategice actuale sau viitoare 
 • definire, clarificare și inovare model de business
 • definire și clarificarea value proposition a companiei
 • analiza și clarificarea poziționării în piață a companiei (competiție)
 • analiză și clarificare strategie de portofoliu
 • clarificare și definire (formulare) procese de strategie de business (integrate, comerciale, marketing, organizaționale etc)
 • suport în implementarea strategiilor de business
 • suport în lucrul cu echipa de planificare și implementare a strategiei de business

Programează aici o sesiune gratuită de business strategy coaching!


Așadar, procesul de coaching este nu doar un proces de profesionalizare în strategia de business ci și un proces consistent de dezvoltare personală autentică. Beneficiul principal este dezvoltarea unei gândiri strategice autentice pentru manageri, claritate, motivare și responsabilizare în deciziile luate în companie și mai ales autocunoaștere. 

Cum lucrez în sesiunile de Executive Strategy Coaching?

 • Sesiunile de lucru sunt săptămânale (recomandabil)
 • Fiecare sesiune de lucru are 90 de minute
 • În prima sesiune ne stabilim obiective, acțiuni și rezultate concrete pe care ni le propunem să le atingem împreună (acestea vor deveni focus-ul programului nostru de coaching și se vor modifica doar dacă tu soliciți acest lucru)

Între sesiunile de lucru, vei lucra pe subiectele agreate în sesiunile de coaching și vei urmări modul în care deciziile tale devin realitate și efectul acestora pentru tine dar și pentru companie (și pentru echipa ta).

În coaching pentru formularea strategiei de business vei intra însă atunci când ne asigurăm că poți utiliza toate instrumentele moderne de business strategy de care ai nevoie. De aceea, înainte de a începe să lucrăm la formularea strategiei tale, vei putea face și un training de bază de strategie de business (12 ore online).

Pachetul minim de coaching este de 6 sesiuni (1 sesiune exploratorie + 6 sesiuni de coaching) și sesiunile de coaching se vor planifica de comun acord până când se îndeplinesc obiectivele din coaching.

Ce este strategy coaching