Strategy Training

Iti propun trei tipuri de experiente de invatare de strategie de business:

  1. Online – cursuri online de strategie de business; inveti singur, in ritmul tau, online
  2. One2One – ai acces la cursurile online si, in plus, lucrezi si direct cu mine in sesiuni de consultanta individuala

Online

Cursurile online de strategie de business sunt o experienta de invatare strict individuala. Nu este inclusa aici nici consultanta, nici coaching si nici lucru individual ci doar accesul la cursul online, ca in orice platforma de cursuri online. Este timpul tau si libertatea ta. Poti vedea lectiile online cand doresti si cat timp doresti. Ai la dispozitie 30 de zile pentru a finaliza un curs si apoi vorbim o ora impreuna despre experienta ta.

La acest tip de curs se poate inscrie doar o persoana insa incurajez traning-ul in echipa si, pentru mai multe persoane din aceeasi companie, aplicam discount-uri consistente.

Team Performance Development Online

Training online individual pentru managerii care vor sa isi dezvolte competentele de dezvoltare a performantei propriilor echipe.


One2One

Cursurile de strategie de business sunt experiente de dezvoltare interactive si personalizate. Ai la dispozitie cursuri online insa vei lucra si direct cu mine, in sesiuni de lucru individuale sau de grup, online si, cand vremurile o permit, in intalniri directe.

La acest tip de curs se poate inscrie doar o persoana in incurajez traning-ul in echipa si, pentru mai multe persoane din aceeasi companie, aplicam discount-uri consistente.