Programe si cursuri strategie de business

Strategia de business se poate face fără școală prea multă. Experiența face uneori cât toate școlile adunate. Tocmai de aceea există și foarte mulți antreprenori care nu au urmat facultăți de business și nici nu au citit strategie de business dar care au afaceri de succes. 

Insa, pentru a face business de performanta, ai nevoie si de training.

Pentru a face strategie de business nu trebuie să faci training de strategie ci trebuie să faci business.

Pentru a face strategie de business inovativă însă e nevoie și de training.

Am construit aici trei tipuri de experiente de strategie de business:

Programele de strategie de business

Sunt cursuri pe teme de strategie de business dar care sunt apoi aplicate impreuna in compania ta. Sesiunile sunt de curs, apoi de consultanta si apoi de lucru in echipa. Rolul acestor programe este de a transfera direct bune practici si performanta in business-ul tau prin tine si echipa ta.

La acest tip de curs se pot inscrie pana la 6 persoane / curs (echipa)


Cursuri strategie business

Cursurile de strategie de business sunt experiente de dezvoltare interactive si personalizate. Ai la dispozitie cursuri online insa vei lucra si direct cu mine, in sesiuni de lucru individuale sau de grup, online si, cand vremurile o permit, in intalniri directe.

La acest tip de curs se poate inscrie doar o persoana in incurajez traning-ul in echipa si, pentru mai multe persoane din aceeasi companie, aplicam discount-uri consistente.


Cursuri online strategie business

Cursurile online de strategie de business sunt o experienta de invatare strict individuala. Nu este inclusa aici nici consultanta, nici coaching si nici lucru individual ci doar accesul la cursul online, ca in orice platforma de cursuri online. Este timpul tau si libertatea ta. Poti vedea lectiile online cand doresti si cat timp doresti. Ai la dispozitie 30 de zile pentru a finaliza un curs si apoi vorbim o ora impreuna despre experienta ta.

La acest tip de curs se poate inscrie doar o persoana insa incurajez traning-ul in echipa si, pentru mai multe persoane din aceeasi companie, aplicam discount-uri consistente.